Economaat

Economaat

Bankrekening BFmdb - IBAN BE38 6528 0356 6472 / BIC HBKABE22

Onze prachtfolders

Een knap stukje reclame voor uw praktijk. Boordevol informatie, verwijzingen en een echte eye-catcher om aan iedereen mee te geven om op die manier onze methode uit te dragen. Bekijk de online versie.
16 EUR voor 50 stuks

Onze boeken

Niets leest zo lekker en is zo interessant als een goed fasciaboek!
Bestel je boek via onze online shop.

  • Somato-psychopedagogie 14 EUR
  • De beweging in al haar vormen 15 EUR (leden) en 18 EUR (niet-leden)
  • Als je genezen bent, staan we samen op de Empire State Building 18 EUR
  • De vasculaire fasciatherapie en de pulsologie 30 EUR

Klik hier voor meer informatie over één van deze boeken.

Onze naamborden

U hebt ze zeker al gezien op foto in Drongen, de verschillende naamborden van uw collega’s. Join the club !! Prijs tussen EUR 260 en EUR 290 per stuk.

Onze business cards

Vanuit hetzelfde ontwerp, heel gemakkelijk om uw afspraken mee te geven en al heel goed ingeburgerd bij tientallen collega’s, eigenlijk niet meer weg te denken uit het leven van een fasciatherapeut. Ongeveer EUR 70 per 500 stuks.

Wat moet je doen om deze zaken te bestellen

Heel eenvoudig voor folders en boeken:

  • Op een gewone stage vraag je ’t gewoon aan de stage-verantwoordelijke, die zal u bedienen op uw wenken
  • Op de PG’s wordt er telkens een moment aangeboden waar iedereen zijn folders of boeken kan aanschaffen, dit is meestal na de middag op de voorlaatste dag.
  • Als het niet anders kan mail je uw bestelling naar rob.maertens@fascia.be. We zien dan hoe de levering kan geregeld worden, eventueel via collega’s. Indien er dringend moet opgestuurd worden, dan komen de portokosten ook mee op factuur.Bij vragen of problemen, contacteer het secretariaat.

Nog eenvoudiger voor naamborden en –kaartjes:

Gewoon contact nemen met Rob Maertens via rob.maertens@fascia.be of 0473 85 57 77 en uw wensen kenbaar maken. De borden en kaartjes kan je enkel als lid van de BFmdb bestellen.

Nooit talmen, eerder iets op voorhand bestellen, want we richten ons steeds op een groepsbestelling om de prijs te drukken. Het kan dus soms wel even duren tot er geleverd wordt.Downloads

ZOEK EEN FASCIATHERAPEUT
POSTCODE - STAD - PROVINCIE
Close

Menu