Zomerseminarie: Running Therapie

In navolging van "Connect your walk", de zomerstage van vorige jaar, organiseren we dit jaar een stage rond sensorieel lopen.

Runningtherapie gaat over het inzetten van stappen of lopen om je fysiek en mentaal functioneren te verbeteren en in balans te brengen. Tijdens dit seminarie ontdekken jullie samen hoe dat in zijn werk gaat.
Hugo Gabriels legt uit hoe runningtherapie georganiseerd is in België, en de verschillende toepassingen ervan.
Zijn persoonlijke aanpak is gebaseerd op de principes van de sensoriële beweging. Je leert te voelen hoe je beweegt met als voordeel dat je blessures kan voorkomen én genezen en meer efficiëntie kan halen uit je techniek. Het laat je ook toe om meer plezier in het bewegen te krijgen en je eigen lichaam en jezelf te (her)ontdekken. Als jullie dit gaan inoefenen vanuit de Fasciatherapie en Somato Psycho-pedagogie wordt het een 'Running with the mind of meditation'.
Omdat jullie buiten gaan bewegen, stappen en lopen, voorzien jullie best sportkledij, ook voor iets minder goede weersomstandigheden. Uiteraard is de kwaliteit van de loopschoenen daarbij belangrijk om blessures te vermijden. Als jullie willen mogen jullie ook een hartslagmeter meebrengen.

Voorzie voldoende water, zeker bij mooi weer is het beter om voldoende te hydrateren!
Jullie blijven ter plekke, jullie kunnen een lunchpakket meebrengen of in Drongen een hapje gaan eten over de middag.

Mogen we jullie vragen om ook de vragenlijst in te vullen en ons terug te bezorgen om de inschrijving compleet te maken?

Downloads

FAQ
Details
 • Doelpubliek

  Alle Fasciatherapeuten (in opleiding en afgestudeerden)

 • Locatie

  Oude Abdij, Drongenplein 26, Drongen

 • Datum

  23-08-2019 tem 24-08-2019

 • Prijs

  280 euro

 • Tijdstip

  9u30 - 17u30

 • Max. Inschrijvingen

  25

 • Registratie open tem

  22-08-2019

Close

Menu